Termeni

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Webpro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza aceste informatii in orice moment. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea comenzii, imposibilitatea de a va contacta sau emiterea unor documente incorecte.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Webpro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.* Securitatea datelor personale:

Webpro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Toate datele si informatiile furnizate de clienti, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterioare, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o forma trasmise tertilor sau folosite in alte scopuri.
Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe serverele WEBPRO.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WEBPRO.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WEBPRO.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Descrierea serviciilor:

Prin intermediul WEBPRO.RO se pot contracta servicii de inregistrare domenii internet, gazduire web, servere dedicate, solutii antivirus, servicii de administrare si securizare site-uri si realizare de site. Inregistrarea domeniilor este intermediata direct de la registrari top level. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta. In cazul in care se solicita modificarea unui abonament/optiuni pe perioada de oferta promotionala, oferta isi pierde valabilitatea.
Abonatii WEBPRO, au de asemenea la dispozitie un cont ce permite vizualizarea tuturor serviciilor contractate sau domeniilor inregistrate, facturile emise precum si situatia platilor precum si lista tuturor tichetelor de asistenta.

* Politica impotriva abuzurilor:

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, WEBPRO adopta o politica dura impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme. Dorim sa facem cunoscute aceste conditii pentru a descuraja din start comportamentele anormale.
In acest sens WEBPRO nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.
Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa. Ne dorim un Internet mai curat motiv pentru care nu putem accepta asemenea practici.
Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).
WEBPRO isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor WEBPRO poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

Garantie uptime:

Disponibilitatea serviciului se masoara pentru o luna calendaristica, excluzand perioadele de intretinere.
Perioadele de intretinere vor fi programate pe cat posibil în timpul noptii si vor fi anuntate în prealabil.
In conditii normale de operare disponibilitate garantata a serviciului este de 99.7%.
In situatii exceptionale de forta majora cum ar fi razboaie, instabilitate sociala sau politica, calamitati naturale, actiuni ale autoritatilor, intreruperi prelungite ale alimentarii cu energie electrica,indisponibilitatea comunicatiilor din cauze complet externe ce nu pot fi controlate, WEBPRO nu poate garanta buna operare a serviciilor sale.
La solicitarea clientului, in cazul unui uptime mai mic decat cel garantat (99.7%), WEBPRO se obliga, sa crediteze contul clientului, procentual din valoarea abonamentului lunar, astfel:
10% intre 99% si 99.7%
25% intre 98% si 99% 75% intre 90% si 95%
50% intre 95% si 98% 100% sub 90%
*Litigii:
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente de la sediul Webpro.

* Precizari suplimentare:

Preturile afisate  sunt in LEI finale (nu suntem platitori de TVA).
Pentru detalii puteti consulta contractul WEBPRO, contract a carui acceptare este o conditie prealabila prestarii oricarui serviciu prezent pe acest site.

* Date fiscale:

  • Sebastian Mezei Web PFA
  • Al. Anemonelor, Nr. 21
  • Deva – HD – 330055
  • CF: 30100664; RC: F20/667/2012
  • Tel.: 0744.785.758 – 08:00-20:00
  • E-mail: office@webpro.ro (timp raspuns: maxim 1 zi lucratoare)
  • CONT BANCAR: RO86BTRLRONCRT00J0475902 – deschis la Banca Transilvania Deva

Prezentii Termeni tin loc de contract si se considera ca intrati in vigoare in momentul efectuarii primei plati de catre beneficiar fiind valabil pe intreaga durata a oferirii serviciilor prestate de Webpro. Clientul poate renunta la serviciile prestate in termen de 30 de zile fara nicio justificare, suma aferenta serviciilor neefectuate fiind returnata integral.
Ne puteti adresa intrebari suplimentare sau comentarii folosind formularul de contact.